Carmen Antal Cujbă

Solistă în Ansamblul Folcloric „Rapsodia Călimanilor” din anul 1993.
Repertoriu: romanţe, cântece de petrecere, cântece de folclor. Colaboratoare a „Ansamblului Rapsodia” al Ministerului de Interne ca interpret de romanţe, Anasmblul „Doina Bucurestiului” între 1985-1993 şi premiantă la mai multe festivaluri printre care: Festivalul de romanţe „Crizantema de Aur”, Târgovişte, anul 1986, Festivalul „Zlatna”, 2008 si altele.

Livia Harpa

Colaboratoare a posturilor de radio  şi televiziune naţionale, regionale şi locale, este   solistă la   Ansamblul Folcloric   „Rapsodia Călimanilor”   din anul   1990, deţinând un bogat repertoriu ce promovează folclorul din zona Topliţa şi de pe Valea Mureşului Superior.
Materiale discografice:

-patru albume de folclor: „De m-aş face cum am fost”, „Haideţi topliţeni la joc”, „Tinereţea-i ca o pâine”, „Struguraş verde din vie”;

-două albume de pricesne, dar abordează şi cântecul de petrecere şi romanţa.

Alexandru Oltean

Premiant la Festivalul Maria Tănase, Craiova (1984), Premiul Publicului la Festivalul Maria Lătăreţu (1987) şi promovat ca solist la Ansamblul Folcloric „Rapsodia Călimanilor” în urma obţinerii Marelui Premiu la Festivalul Mioriţa, Topliţa, din anul 1996.
Repertoriu: romanţe, cântece de petrecere, cântece de folclor din zona Mureşului.

Dragomir Raita

Premiat cu Marele Premiu la Festivalul „Mioriţa”, ediţia a XIV, în anul 2002. Colaborator al Ansamblului Folcloric „Rapsodia Călimanilor” din anul 2006, promovează cântecele de petrecere, Ştraerele şi Învârtita din zona Mureşului Superior şi Topliţa.
Material discografic: „De-ar fi lumea ca odată”.